fredag, februari 16, 2007

Thursday bloody Thursday

Första matchen i nya serien. Och vilket nederlag det blev sen. Sällan har jag skådat något så spektakulärt. Ungefär som när amerikanarna vrålar sin nationalsång innan man mördar mexikaner i LA:s förorter. Eller som när Mgnus Frnk efter matchen säger:

"Asså, jag blir så besviken varje gång vi förlorar så att jag måste sitta och och sura i 20 minuter"

Det kunde inte sagts bättre. Drabbningen var i sig ganska skön att skåda - den innehöll allt som människosläktet hittills tänkt på tror jag. Franken förfinade sin vältteknik, Donken var trött hela tiden och Jonas petade omkring som om han letade efter sin själ under golvet. Domaren var skitdålig och jag själv hade ont i magpartiet. Shark stod och skrek RÖVTUR i idoga försök att psyka de sorgliga motståndarna. Ett tag under matchen, tror det var i början av andra halvlek, såg jag hur han utförde någon sorts luftkyss mot en individ ståendes bakom motståndarnas backlinje. Shark och fantasimänniskan verkade liksom smutta på den skira stämning som plötsligt uppstått i den kaotiska omgivningen. Tiden stod stilla, ungefär som när Håkan Johansson gjorde sitt enda mål för många herrans eoner sedan, och jag blinkade med vänsterögat i manisk takt för att framkalla den så rogivande känsla av sorgfylld tomhet Shark tämligen ofta ger mitt småonda intellekt. Jag tänkte lite till, knuffade en motståndare i ryggen och blängde åt Jonas. Jag tänkte något som möjligtvis hade kunnat förändra hela min situation, men det försvann lika snabbt som min ungdom. Sedan började jag fundera på betygen.

Betyg

Målvakten: 2 kanadensiska gäss.

Frank: 4 egendomliga skapelser a´la stenåldern
Håkon Donk: 3.5 sävliga ägg från förra seklet
Lagerboll(jag själv): 2 stenar från ett närbeläget stjärnsystem

Oskar Månsn: 3 vassa svärd
Lelleson: 3 meningslösa böcker på gammalserbokratiska
Jonas: 1.5 maläten matta som tagits från en luggsliten luffardiktator

Ikväll är det drabbning i Jonas Blundells koja som är belägen i Lunds värsta kvarter. Det ryktas att han snart ska fara till Indien för att sälja snuskfilmer - själv tror jag att handlar om någon sorts betygsförfalskning. Själv tänker jag nyttja cyklopeden för att komma dit och väl på plats hoppas jag det bjuds på tilltugg. Om jag överlever det här ska jag alltid vara snäll mot Shark.

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

Bjuds det på tilltugg? Isåfall hoppas jag att det bjuds på lantchips från Fjelknerklanens ranch i Fjelkingetrakten. Nog snackat om mina lustar, jag kommer!

6:33 em  
Anonymous Anonym said...

Vad ända in i schwarzwaldtårtan är det jag hör? Fest! Oerhört tilltalande på min ära, jag kommer!

6:36 em  
Blogger Mdokwana said...

Fest i socialisthomofilkollektivet. Tillåt mig skratta. Jag kommer INTE!

6:37 em  
Anonymous Anonym said...

hör och häpna, kryp ihop och samla själar i en stor korg av björk.

nog om det.

jag kommer.

7:10 em  
Anonymous Anonym said...

give me a smoking cigarr in the smoker smoke!

i will come if there will be smoking pipes!

i´ll be there!

7:11 em  
Anonymous Anonym said...

En fest, gastar om styrbord! Full back i mesanseglet! Man överbord! Låter som en salt tillställning med mycket krutstänk, jag kommer!

7:23 em  
Anonymous Anonym said...

En fest för patrask. Vilda hästar kan inte släpa mig dit. Odödliga själar från tusen mongoler kan ej driva mig därhän. Femtonhundra traktorer förmå ej att dit mig ta. Nog snackat om allt detta, jag kommer

7:28 em  
Anonymous Anonym said...

du är det finaste jag vet

7:35 em  

Skicka en kommentar

<< Home