torsdag, mars 01, 2007

Till topps!

Donaumonarkin - Kukarna 3-2

50000 åskådare fanns på plats i det hyggliga fotbollsvädret på Kakfatet. Monarkin spelade med en 3-5-2-uppställning. Följande spelare intog sina positioner på planen: Hoefen - Jaraba, Fjelkner, Sturlarsson - Risskog, Goniwe, SHARK!, Vennonen , Velicu - Blikman, Sinikallio.

Kukarna hade bestämt sig för ett 3-5-2-upplägg. Följande spelare intog sina positioner på planen: Valadares - Scardamaglia, Lehkosuo, Tomanek - Fat Bastard, Basoa Himmler, Bäckskog, Alexander Burri, Larbaud - Lagerroth, Piekutkowski.

Monarkin tog sig i matchens 3:e minut igenom på vänsterkanten och Jay Blikman gav hemmalaget ledningen med 1 - 0. Efter 12 minuters spel kunde Mosolesa Lellesson utöka ledningen för Monarkin med 2 - 0 efter att ett anfall på högerkanten lett till det inlägg han så elegant mötte med pannan. Många åskådare tyckte att domaren var för släpphänt när han bara visade Unto Vennonen i smulor ett gult kort efter en sen tackling bakifrån i den 16:e minuten. Frostgaard grät. Kukarna förtjänade verkligen ett mål efter häpnadsväckande spel på vänsterkanten, men Hans Möller lyckades inte med avslutet. Grzegorz Tomanek i Kuklaget kunde i den 25:e minuten reducera till 2 - 1 efter en fullkomligt odiskutabel straff. Det stod 2 - 1 i pausvilan. Håkan 'Donk' Johansson styrde spelet och hade ett 53-procentigt bollinnehav.

Fredrik Reinfeldt var nära att kvittera efter ett vänsteranfall i den 55:e minuten, men bollen tog i stolpen. Strax därefter tog Shark Sahlén av sina kortbyxor och gnäggskrattade på ett särdeles räligt sätt. Därför avbröts spelet i sex timmar. Men sen startade det igen. Ställningen blev 3 - 1 då Monarkin fick en straff, 58 minuter in i matchen. Erik Risskog gjorde inget misstag. Kukarna hade i den 75:e minuten en ypperlig möjlighet att gjuta nytt liv i matchen, men hemmalagets högerförsvar redde till slut ut situationen. Hemmalagets Jay Blikman var i den 77:e minuten nära att öka ledningen efter ett högeranfall, men Renato 'Tabben' Valadares gjorde en utmärkt räddning. En välslagen frispark av Mowgli Idiotsson gav reducering för Kukarna till 3 - 2. Mest av spelet hade Håkan 'Snäll Pedo' Johansson med ett bollinnehav på 53 procent.

Den viktigaste spelaren i Donaumonarkin var Mosolesa Goniwe. Magnus Frnk hade däremot ingen lyckad dag. Den dominerande hos Rävkoddarna var tveklöst Harry Martinsson. Däremot var ska man aldrig lita på en kvinna! Matchen slutar 3 - 2.