torsdag, december 22, 2005

Julfesten

Julfesten blev precis som väntat.

Skandaltyngd.

Bland annat så sågs målvaktsförvärvet Lagerroth – i ett försök att göra sig populär – servera ansenliga mängder österrikisk krigsvodka till flera lagmedlemmar samt till minderårige antisemiten Vogels. Omdömeslöst är bara förnamnet.

Även önskespelaren Frostgaard sågs påtagligt berusad och en lång rad så kallade incidenter inträffade under natten. Det rapporteras exempelvis att dyrbart realkapital, bland annat en plastfotboll, ska ha stulits från förskolan Arken och att impopuläre backeleganten Månsson fick flera barnförbjudna inviter från den eldige östeuropén.

Skandalomsusade Lundell höll sig däremot påtagligt lugn, sitt rykte till trots. Det sägs att han sålt sin själ till djävulen, vilket också skulle kunna förklara de 28 000 schilling som nyligen transfererats till den bildsköne målsumparens pensionskonto.

Lagets frontman och dynamitard Johansson ställde in sin uppvisning i orientalisk folkdans och inriktade sig istället på falsettpoesi på det tyska språket. Däremellan hann han förfalska sina personhandlingar och hätskt anklaga Lagerroth för gamla gymnasiesynder.

Det ryktas även att en mystisk spåkvinna var med på festligheterna. Vem hon egentligen är ett tvisteämne runtom i Monarkin, och nyckelorden plastfolie-tarot-weichnachtsnüss har hittills inte gett några indicier. Uppföljning är att vänta.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Your website has a useful information for beginners like me.
»

11:00 em  
Anonymous Anonym said...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»

2:51 fm  

Skicka en kommentar

<< Home